Presentació nou web CCB

El passat dimarts 27 de Novembre va tenir l’acte de presentació del nou portal web de l’associació al restaurant Micaco’s.

L’acte va anar a càrrec d’en Marc Llibre de Top Imatge , desenvolupador del nou portal i del nostre gerent, en Marcel Formentí. Durant l’acte de presentació es va explicar el funcionament i les millores que representen aquest nou espai web, en l’objectiu estratègic de l’associació per a posicionar-se d’una manera decidida dins l’entorn 2.0. També es va fer esment a que la Campanya de Nadal, que properament es presentarà, anirà molt vinculada al web.

Premis del 2on concurs infantil "Vesteix el teu micaco"

Ja tenim guanyadors del 2on CONCURS DE DIBUIX INFANTIL de la 10a. Edició Fora Stock’s CCB “Vesteix el teu Micaco”

Aquest són els dibuixos guanyadors:

Fotografíes de l’entrega dels premis:

2on. premi grupLa nostra guanyadora VIOLETA PRIETO recollint el seu premi…
Un magnífic rellotge aportat per JOIERIA LA PLANA.
Moltes felicitats, VIOLETA!!!

Mariona RibóLa nostra guanyadora MARIONA RIBÓ acompanyada d’en Ramón Utset, propietari de la DAGUERIA UTSET, en el moment del lliurament del premi!
Moltes felicitats, Mariona!!!

Santiago RamirezEl nostre guanyador SANTIAGO RAMÍREZ de 7 anys, en el moment del lliurament del premi de les mans de Nacho Llovet, capità de l’equip… la desitjada pilota signada pels jugadors de la Penya juntament amb dues entrades!!!
Moltes felicitats, Santiago!!!

Guillem LopezEl guanyador del primer premi, GUILLEM LÓPEZ de 9 anys en el moment del lliurament del seu regal, una magnífica tablet. Amb Jordi Puente, de COBERTIS CORREDURIA D’ASSEGURANCES patrocinadors d’aquest primer premi.
Moltes felicitats, Guillem!!!

Chloe CamisónLa nostra guanyadora CHLOE CAMISÓN LOZANO, de 4 anys en el moment del lliurament del seu regal … Una preciosa motxilla aportada per ESPORTS JORDI ROIG.
Moltes felicitats, CHLOE!!!

Des de Centre Comerç Badalona volem transmetre el nostre agraïment a:
Cobertis (Assegurances) Av. Martí Pujol, 143
Dagueria Utset C. Francesc Layret, 39
Esports Jordi Roig C. Guifré, 83-85
Joieria La Plana C. Guifré, 82
Futbol Club Badalona
Club Joventut Badalona

Loteria de Nadal

Ja tenim el número de la loteria de Nadal: 95064

Des de Centre Comerç Badalona us plantegem la possibilitat de col·laborar amb el patrocini de les butlletes de la loteria de Nadal d’enguany.

L’objectiu és inserir el logotip dels establiments patrocinadors per a abaratir la despesa que suposa per a l’associació la impressió de les butlletes.

Atès que la mida i format és limitada disposem de tres espais, que representaria un cost de 100€/u,  o en el cas de  rebre més peticions, de sis espais més petits per 50€/u.

Si hi esteu interessats, preguem que contacteu amb nosaltres el més aviat possible enviant-nos un correu de confirmació, clicant aquí.

Per a facilitar la reserva de talonaris, us recordem que el format de la Loteria CCB és el següent:

El preu del talonari: 75€ (25 butlletes)
Preu de la butlleta: 3€ (participació 2.60€ + aportació a CCB 0.40€)

CCB A TAULA, un espai de trobada entre comerciants

El Centre Comerç Badalona (CCB) presenta una nova iniciativa que esperem sigui del vostre interès, el CCB a TAULA. Volem encetar un cicle de trobades entre socis i comerciants veïns, conjuntament amb membres de la Junta, on d’una manera distesa i totalment informal es puguin tractar tots aquells temes que d’alguna manera puguin ser d’interès o preocupació comuna.

1a trobada CCB A TAULA

Dijous 25 d’Octubre – 14h
Al restaurant TALOS BAR (Ignasi Iglesias, 21)
Preu del dinar: 10€
Confirmació de reserva: info@centrebadalona.com

L’Objectiu

Conversar sobre qüestions d’interès comú pel conjunt dels comerciants i a partir d’aquestes xerrades poder determinar quins són aquells temes que generen més interès. A partir d’aquí, considerar si sobre alguna qüestió determinada pot ser interessant fer una xerrada amb més profunditat amb l’aportació d’experts en cada matèria.
Pretenem generar un espai obert de debat i opinió. És per això, que volem fer extensiva la invitació a tots aquells comerciants, socis o no, que puguin tenir-hi interès.

Aquest cicle de trobades també permetrà poder tenir un contacte més personal entre tots oferint la possibilitat de noves coneixences, intercanvi d’experiències i possibles col·laboracions.

L’Espai

La intenció és poder fer aquestes trobades un cop al mes i d’una manera rotativa, entre els diferents restaurants associats.

El Format

Doncs molt senzill! què millor per gaudir d’un clima distès i proper, que conversar al voltant d’una taula tot compartint un dinar? El migdia entenem que és el millor moment del dia, doncs es poden disposar d’un parell d’hores sense entrebancar massa la feina a ningú.

Propostes, idees, temàtiques…

Com dèiem el principal objectiu, més enllà del contacte personal , passa per discutir sobre diversos aspectes, no tant sobre campanyes de dinamització comercial, com per exemple:

• Obertura de festius i diumenges
• Períodes i format de rebaixes
• Nous canals de venda i distribució
• Fiscalitat i Relacions Laborals
• Estalvi energètic
• Com millorar l’entorn urbà
• Com voldríem la senyalística urbana
• Relacions amb les diferents administracions
• Ajudes professionals
• …

Amb la confiança de que sigui del vostre interès, estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Aquest cap de setmana FORASTOCK'S

Aquest cap de setmana dies 20 i 21 de Setembre farem una nova edició del FORASTOCK’S a la plaça de La Plana, aquesta vegada amb més novetats.

Vine a gaudir del tradicional jardí terrassa de la plana fins les 11 de la nit amb música chillout, tapes, vermut, compres i moltes activitats per grans i petits…

  • 3er concurs de dibuix del teu micaco
  • 1er taller infantil de dj amb la col·laboració de Titus Carpa

Els horaris seran:

  • Botigues i expositors de 10:00h a 20:30h
  • Espai Restauració i Bars de 10:00h a 23:00h

Segueix els horaris i les activitats al nostre facebook!