Qui som

Centre Comerç Badalona (CCB), sóm l’Associació de Comerç Centre i Progrés, que integra comerços dels barris del Centre i Progrés.
Des de CCB treballem per a revitalitzar i defensar el comerç tradicional i de ciutat. El comerç de proximitat, el de tota la vida, el que fa que les ciutats bateguin.

Això ho fem des de diferents àmbits d’actuació:

1. Defensa del comerç de proximitat

Representant els interessos del comerç de proximitat, desenvolupant propostes de millores en l’entorn urbà, que permetin gaudir d’una ciutat més humanitzada i propera als ciutadans. On passejar, comprar, fer un àpat, esdevingui el més agradable possible i faci que els ciutadans i consumidors de Badalona se sentin ben atesos.

2. Avantatges als associats

Per a que això sigui possible, també treballem per a oferir als comerços associats el màxim d’avantatges i facilitats possibles que ajudin a millorar-ne la seva competitivitat. Oferim millores competitives que van des de la formació fins a disposar d’avantatges importants amb els diferents convenis i acords de col·laboració que disposem.

3. Dinamització comercial

De cara al ciutadà desenvolupem accions de dinamització comercial, que facilitin el coneixement de la gran oferta comercial que disposem.

Show Comments